Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Argentina snublede i nat: Tabte 2-0

Landskampe - 16. juni 2019Argentina snublede i nat: Tabte 2-0

Lionel Messi var som ventet i startopstillingen for Argentina, da de i nat dansk tid mødte Colombia i Copa America. Her var der tale om de to nationers første kamp i turneringen og det blev til en kæmpe nedtur for Argentina, som fortsætter det elendige fodboldspil de har vist i rigtig lang tid.

Det er kun Messi, som formår at sætte noget op og det samme var tilfælde i nat. Her var det Messi som gang på gang smed om sig med gode afleveringer, men holdkammeraterne var ikke klar eller også var de ikke dygtige nok til at gøre chancen endnu større. I første halvleg spillede Argentina måske deres dårligste fodbold i årevis. Der var ingenting at komme efter. Heldigt for dem sluttede første halvleg dog 0-0.

I anden halvleg viste Argentina tænder. De havde droppet de lange bolde op i banen og forsøgte at spille sig igennem. Messi var oplagt, men han var konstant alt for mange meter væk fra målet, da midtbanen slet ikke kom med noget kreativt og derfor måtte han langt tilbage. Oppe i front var Agüero uskarp mens Di Maria i øvrigt blev pillet ud i pausen efter en pinlig første halvleg.

Med 20 minutter igen kom Colombia på 1-0 ved Martinez og det betød at Argentina måtte længere frem på banen, og selvom Argentina også havde deres muligheder, så var det ikke skarpheden og forståelsen for hinanden der var dagsordenen for dem. I stedet slog Colombia til igen kort før slutfløjt, da Zapata fik nettet til at blafre.

Dermed indleder Messi og co. Copa America med et nederlag og selvom Colombia er blandt de bedre hold i turneringen, så kunne Argentina ikke være indsatsen bekendt - der manglede rigtig meget.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder