Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu nedtoner Griezmann-rygter

Transfermarked - 17. juni 2019Bartomeu nedtoner Griezmann-rygter

De spanske medier mener at vide, at Antoine Griezmann indgik en aftale med FC Barcelona tilbage i marts og for en uge siden kunne Atletico Madrids direktør bekræfte, at en aftale blev lavet og at Griezmann skifter til FC Barcelona. Men catalanernes præsident nedtoner alle rygter.

- Der er intet at annoncere på nuværende tidspunkt. Vi har altid sagt det samme: Vi har ikke talt med ham. Der er intet. Vi må se, hvordan markedet udvikler sig i de kommende dage og uger.

- Vi har resten af juni samt juli og august. Vi planlægger vores strategi med B-holdet i tankerne, da der er kaptajner som måske kan blive forfremmet til førsteholdet. Der kommer dog helt sikkert nye spillere ligesom der bliver solgt spillere, fortæller Bartomeu.

Det forventes stadig at aftalen er intakt og at FC Barcelona annoncerer købet af Griezmann i starten af juli. Griezmanns frikøbsklausul lyder på 200 millioner euro men falder som bekendt til 120 millioner euro den 1. juli hvilket FC Barcelona vil udnytte.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder