Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre handler på trappen mellem Barca og Valencia

Transfermarked - 17. juni 2019Tre handler på trappen mellem Barca og Valencia

FC Barcelona og Valencia taler tæt sammen i disse dage. De to klubber forsøger at lukke handlen på intet mindre end tre spillere. Her er der også tale om en hjælp fra FC Barcelona til Los Che, som har økonomiske problemer. Hvis en aftale går igennem, sender Barca tre spillere til Mestalla.

Først og fremmest er der tale om et skifte mellem Jasper Cillessen og Neto. Neto drager til Barcelona mens Cillessen tager den anden vej. Derudover skal Valencia købe både Rafinha og Denis Suárez. De to sidstnævnte spillere har haft store udfordringer i FC Barcelona og intet tyder på, at de kan bryde igennem eller overhovedet er med i Valverdes planer for næste sæson.

Neto har ifølge RAC1 accepteret at få langt mindre spilletid i FC Barcelona, men til gengæld får han mere i løn end hvad Valencia kunne tilbyde ham. Valencia mangler dog penge og derfor forventes det ikke at FC Barcelona kommer til at trække voldsomt mange penge ud af salget af Rafinha og Denis Suárez. I stedet indgår man et samarbejde som gør det lettere for catalanerne at indgå fremtidige spillerhandler i Valencia.

Ifølge mediet er den samlede forhandling meget avanceret og noget kunne tyde på, at der allerede bliver bekræftet noget i denne uge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder