Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar-transfer: Gigantisk byttehandel på vej

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 18. juni 2019Neymar-transfer: Gigantisk byttehandel på vej

Det store brasilianske medie, Globo Esporte, hævder at en gigantisk handel er under opsejling mellem PSG og FC Barcelona, hvor catalanernes Ivan Rakitic, Ousmane Dembele og Samuel Umtiti også indgår.

FC Barcelona jagter Neymar, har flere medier hævdet, på dagligt basis efterhånden.

Neymar vil væk fra den franske mesterklub - en nyhed som også er nået ledelses-gangene hos La Liga-mestrene fra FC Barcelona, hvor sidstnævnte endda allerede skulle have tilbudt Rakitic, Dembele og Umtiti plus en stor pose penge til PSG-ledelsen.

Nyheden berettes af mediet, Globo Esporte, som hævder at FC Barcelona allerede er i kontakt med PSG med henblik på at hente den brasilianske superstjerne tilbage til Catalonien, hvor hele tre Barca-spillere er kommet på tale i en sensationel byttehandel.

Og PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelaifis, seneste kritik af Neymar har ikke lagt en dæmper på transfermarkedets konstante Neymar-rygter.

- Mine spillere skal kæmpe og give alt hvad de har for PSG-trøjen, klubben og for hele projektet, sagde den stenrige arabiske præsident til France Football magasinet og fortsatte.

- De spillere som ikke vil det, eller som ikke forstår pointen, vil jeg tage en snak med.

- Selvfølgelig skal vi respektere spillerens kontrakt, men førsteprioriteten er en 100 % dedikation til vores projekt, forklarede den magtfulde ejer, inden han blev mere konkret omkring Neymar.

- Ingen tvang Neymar til at skrive under med os. Ingen tvang ham til Paris. Han var velvidende om projektet inden han underskrev aftalen, slog Nasser Al-Khelaifi fast.

Disse udmeldinger har naturligvis sat rygtebørsen i flammer, hvor flere medier kun anser det som et spørgsmål om tid, inden Neymar forlader PSG. Og der går ikke røg af en brand uden ild, som ordsproget siger.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder