Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Total aftale: Cillessen og Neto bytter klub

Transfermarked - 18. juni 2019Total aftale: Cillessen og Neto bytter klub

Et målmandsbytte mellem FC Barcelona og Valencia er lige om hjørnet. Mundo Deportivo melder i dag om en total aftale mellem de to klubber, som i disse timer gør papirarbejdet færdigt før der kan skrives under og parterne kan offentliggøre skiftet.

For Jasper Cillessen handler det om at få græs under støvlerne. Det fik han sjældent i FC Barcelona og derfor var det naturlige valg for ham at søge efter en ny klub. Valencia meldte sig på banen efter en mislykket aftale med Benfica, og Barca er nu klar til at sende hollænderen afsted.

Handlen indebærer dog at Valencia sender deres keeper, Neto, til FC Barcelona og han har angiveligt accepteret en birolle, men dog med mere i lønposen end han fik i Valencia. Aftalen er i hus, og nu er det altså således kun papirarbejdet der ventes på at blive udført før de to målmænd kan flyve forbi hinanden og skifte klub.

30-årige Jasper Cillessen kom til FC Barcelona i 2016 fra Ajax og har nået at spille 32 kampe for catalanerne. Han har primært stået i Copa del Rey, men har indimellem også fået kampe i ligaen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder