Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona

Transfermarked - 18. juni 2019




Matthijs de Ligt lignede længe en spiller der var på vej til FC Barcelona, men hollænderen har været i tænkeboks i rigtig lang tid efterhånden og nu melder Cadena SER, at forsvarsspilleren endegyldigt har afvist at tage imod FC Barcelonas tilbud, som har været på bordet længe.

Catalanerne gjorde det klart fra start, at hvis De Ligt ikke accepterede det tilbud, som de i sin tid kom med, så skal han ikke forvente en forbedret kontrakt. Barca er ikke ude på at en transferkrig og derfor har de aldrig haft idéen om at hamle op med Paris Saint-Germains økonomiske store tilbud.

Nu forlyder det dog at De Ligt igennem sin agent har afvist FC Barcelona, som har afskrevet ham fra listen over potentielle spillere. Rent økonomisk står PSG klar med et bedre tilbud og spilletid får han med stor sandsynlighed også mere af i PSG end i Barca, hvor Piqué og Lenglet i sidste sæson var fast makkerpar på grund af en slem skade til Umtiti, som nu rygtes væk - netop til PSG.

Tre klubber kæmper i disse dage for at få fingrene i De Ligt. PSG, Juventus og Bayern München har alle budt på ham og mens Barca er ude af billedet skal De Ligt nu vurdere hvor chancen for udvikling og spilletid er bedst. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder