Annonce


Annonce

Annonce

Spansk TV afslører: Neymar på boligjagt i Barcelona

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 19. juni 2019




Neymar er på udkig efter en bolig i den catalanske storby, Barcelona, hvor superstjernen leder efter sit kommende luksus-domicil, beretter det spanske medie, Gol, hvor PSG-stjernen håber på at finde en bolig i samme område, som han forlod for to år siden.

Flere faktorer spiller ind, men samtlige medier melder samme historie - Neymar vil væk fra PSG.

Mediet, Gol, hævder angiveligt at den driblestærke angriber snart vil være at finde i Barcelona.

Og rygterne tager til i disse dage, hvor den arabiske PSG-præsident har været ude med riven efter brasilianeren, som jo samtidig savner sine gamle holdkammerater fra den catalanske østkyst - en cocktail som let kan sende et chok gennem transfermarkedet denne sommer, på samme måde som det skete for to år siden.

FC Barcelonas Luis Suarez og Arturo Vidal har, på det seneste, nærmest opfordret Neymar til at overveje sin situation og vende tilbage til Camp Nou.

- Neymar ? Hvem ville ikke nyde at spille sammen med en spiller som ham ? Han er jo fantastisk, sagde Suarez forleden til mediet, SPORT.

Og ifølge mediet, El Mundo, har selveste Lionel Messi sendt en forespørgsel til Barcas præsident, Josep Bartomeu, hvori argentineren har ytret sit ønske om at blive genforenet med sin brasilianske ven, Neymar, som jo har medført at Barca-ledelsen har taget arbejdshandskerne på.

Et urealistisk scenarie rykker nærmere og nærmere for hver dag. Om det sker eller ej er stadig uklart, men faktum er at rygterne og forlydenhederne blot vil eksplodere yderligere de kommende dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spansk TV afslører: Neymar på boligjagt i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder