Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Luis Enrique stopper som landstræner

Landskampe - 19. juni 2019
Officielt: Luis Enrique stopper som landstræner

Den tidligere FC Barcelona-spiller og træner Luis Enrique har på papiret været ansat som spansk landstræner frem til i dag, men siden marts har han ikke været træner på grund af personlige årsager. I dag bekræfter præsidenten for det spanske fodboldforbund så at Luis Enrique har valgt at sige op.

Luis Enrique havde stor succes som FC Barcelona-træner og vandt blandt andet The Treble. Han har siden taget over på det spanske landshold, hvor han også her har haft flere Barca-spillere under vingerne, men de spanske landsholdsspillere kan nu se frem til at blive trænet af Robert Moreno, som agerede assistenttræner for Enrique.

- Luis Enrique har meddelt os, at han ikke fortsætter som cheftræner. Jeg takker ham mange gange for hans hårde arbejde. Han er en sand 10'er og vi har på intet tidspunkt forsøgt at arbejde imod ham. Vi har hele vejen igennem haft samme idé og vi holder dørene åben for ham i fremtiden, fortalte præsidenten Luis Rubiales i dag på et pressemøde.

Der er tale om en personlig situation hvorfor Luis Enrique har valgt at sige op. Hvad der helt præcist foregår bag kulissen vides ikke, men spanske medier erfarer, at Enriques datter er så syg, at han har valgt at sige stop for at være sammen med hende i denne svære tid. Dette er dog ikke bekræftet af officielle kilder og Enrique har nu brug for at komme væk fra fokus og fodbold for at komme ovenpå igen og derfor har fodboldforbundet respekteret hans ønske uden problemer.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder