Annonce


Annonce

Annonce

Fransk avis: PSG kræver 2,3 milliarder

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 20. juni 2019




Den franske mesterklub, Paris Saint-Germain, sætter stor pris på deres største stjerner i truppen - i mere end én forstand, melder den anerkendte avis, Le Parisien, som beretter at PSG kræver 2,3 mia. kr fra Barca, hvis catalanerne vil have fingrene i den brasilianske tekniker, Neymar.

Stenrige PSG er naturligvis ikke tvunget til at sælge Neymar, da hovedstadsklubben jo bestemt ikke er i økonomiske vanskeligheder efter at den arabiske milliardær-præsident er trådt til i klubben.

Hvis PSG får hvad de kræver for Neymar, vil det igen gøre den skadede brasilianer til verdens dyreste spiller nogensinde - for anden gang, nu hvor franskmændene vristede stjernen fri fra Barca i 2017, da de smed 1,6 mia. kr på bordet og udløste dermed spillerens frikøbsklausul.

Mediet beretter desuden at det er usandsynligt at Barca vil byde 2,3 mia. kr for Neymar, og at der derfor vil kunne indgå flere spillere i en eventuel byttehandel, som kan få kabalen til at gå op.

PSG´s ejer, Al-Khelaifi, har for nyligt åbnet op for et spillersalg, hvis tilbudet matcher spillerens værdi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fransk avis: PSG kræver 2,3 milliarder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder