Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk avis: PSG kræver 2,3 milliarder

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 20. juni 2019Fransk avis: PSG kræver 2,3 milliarder

Den franske mesterklub, Paris Saint-Germain, sætter stor pris på deres største stjerner i truppen - i mere end én forstand, melder den anerkendte avis, Le Parisien, som beretter at PSG kræver 2,3 mia. kr fra Barca, hvis catalanerne vil have fingrene i den brasilianske tekniker, Neymar.

Stenrige PSG er naturligvis ikke tvunget til at sælge Neymar, da hovedstadsklubben jo bestemt ikke er i økonomiske vanskeligheder efter at den arabiske milliardær-præsident er trådt til i klubben.

Hvis PSG får hvad de kræver for Neymar, vil det igen gøre den skadede brasilianer til verdens dyreste spiller nogensinde - for anden gang, nu hvor franskmændene vristede stjernen fri fra Barca i 2017, da de smed 1,6 mia. kr på bordet og udløste dermed spillerens frikøbsklausul.

Mediet beretter desuden at det er usandsynligt at Barca vil byde 2,3 mia. kr for Neymar, og at der derfor vil kunne indgå flere spillere i en eventuel byttehandel, som kan få kabalen til at gå op.

PSG´s ejer, Al-Khelaifi, har for nyligt åbnet op for et spillersalg, hvis tilbudet matcher spillerens værdi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder