Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca afviser: Skylder ikke Rabiot penge

Transfermarked - 21. juni 2019Barca afviser: Skylder ikke Rabiot penge

Adrien Rabiot var uhyrre tæt på et skifte til FC Barcelona i seneste transfervindue, men drømmen om at spille på Camp Nou forduftede, da hans agent lagde op til en auktion, hvor der handlede om at hente flest penge. Det gad FC Barcelona ikke at være med til, og de bakkede derfor ud.

Nu fortæller Sky Italia dog at FC Barcelona og Rabiot skrev under på, at hvis ikke Rabiot skiftede, så ville Barca kompensere for det. Rabiot er en fri mand og den 1. juli skulle FC Barcelona ifølge medie kompensere for, at de ikke hentede Rabiot alligevel, men nu fortæller spanske Sport, at Barca har afvist, at have indgået en sådan aftale.

Rabiots agent begyndte at tale med en masse klubber efter egentlig at have accepteret Barcas aftale, og her begyndte andre europæiske klubber at byde ind og stille og roligt handlede det om at finde dén klub, som ville give mest i løn. Barca ønskede ikke at forbedre deres tilbud og trak sig derfor tilbage. Derfor gik handlen aldrig igennem.

Rabiot forventes at kunne offentlggøre sin nye klub inden længe. Juventus er blandt de mest interesserede.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder