Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: AC Milan afviser Barca-bud på Romagnoli

Transfermarked - 22. juni 2019Medie: AC Milan afviser Barca-bud på Romagnoli

FC Barcelona er på jagt efter en forsvarsspiller efter at Matthijs De Ligt angiveligt skulle have afvist klubben for at rykke til Juventus. På tirsdag ventes De Ligts nye klub at blive bekræftet, og i mellem tiden arbejder FC Barcelona på andre muligheder.

Blandt mulighederne findes AC Milans 24-årige Alessio Romagnoli. Italienske Tuttosport erfarer, at FC Barcelona fredag morgen bød på Romagnoli, men at AC Milan afviste uden at tøve. Den italienske klub har store planer for Romagnoli for fremtiden efter at han var blandt deres bedste spillere sidste sæson.

Mediet melder desuden at FC Barcelona bød 40 millioner euro, men det var altså ikke nok til at lokke AC Milan til at gå med til et salg. AC Milan er i store problemer med de højere magter og de har såvel spille- som økonomiske problemer og derfor så Barca sit snit til at byde 40 millioner euro. Italienerne var dog iskolde og afviste straks.

Om FC Barcelona har tænkt sig at øge buddet fortæller historien intet om. Men med et bud på Romagnoli kunne noget tyde på, at han er nummer to på listen efter De Ligt og som det ser ud lige nu, må klubben så småt begynde jagten på den tredje mand på listen. Hvem det er, afsløres helt sikkert snart.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder