Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!

Transfermarked - 22. juni 2019Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!

Transfervinduet ruller for fulde gardiner i de europæiske topklubber, men hos FC Barcelona har man været ekstremt tavse mens andre klubber allerede har handlet stort ind. Catalanerne menes at arbejde på et fuldstændigt vanvittigt scenarie, melder avisen Sport.

Først forlød det, at man havde en aftale med Antoine Griezmann, men da Neymar dukkede op i billedet lød historien pludselig på, at klubben droppede Griezmann for at bruge pengene på at hente Neymar tilbage. I dag lørdag kan mediet så breake den store nyhed om, at præsident Josep Maria Bartomeu har været tavs i forhold til klubbens transferplan fordi, at han arbejder på at hente både Antoine Griezmann og Neymar til klubben.

Bartomeu er klar over, at Messi har båret catalanernes angreb i hele sidste sæson. Luis Suárez har været ved siden af sig selv til trods for at han også fik hugget kugler i kassen. Men Suárez er blevet 32 år og selv han erkender, at klubben gør bedst i at hente nyt blod ind, da han næppe kan fortsætte med at være så skarp.

Drømmen hos Bartomeu er derfor at hente både Griezmann og Neymar og dermed skabe verdens vildeste angreb endnu engang, som man så det med Messi, Suárez og Neymar for nogle år siden. Det handler dog i høj grad om, at man får udført arbejdet godt når det kommer til spillersalg. Det kræver store penge at hente to så enorme profiler og derfor arbejdes der lige nu på en økonomisk plan, som kan holde hvis man får heldet med at hente begge spillere.

Philippe Coutinho og Ousmane Dembélé ventes at blive solgt såfremt man fornemmer, at der reelt set er en mulighed for at hente både Neymar og Griezmann. I princippet kan man godt holde enten Coutinho eller Dembélé, men man skal også tænke på den løn, som de render rundt og tjener - og det er ikke småpenge. Her er der penge at hente hvis man får sendt de to spillere ud af klubben for at afløse dem med Griezmann og Neymar.

Frenkie de Jong er allerede handlet ind til midtbanen og udover at styrke angrebet så går klubben også efter en stærk forsvarsspiller. Der er altså tale om tre spillere, som man ventes at handle ind, mens flere spillere forventes at blive solgt. Her tæller navne som Cillessen, Umtiti, Vermaelen, Rakitic, Coutinho, Rafinha, Gomes, samt Dembélé. Naturligvis er det ikke alle, som bliver sendt ud af huset, men ledelsen kigger på mulighederne for at se, hvor man kan hente flest penge og hvad der giver bedst mening.

Desuden bliver Jeison Murillo og Kevin-Prince Boateng ligeledes sendt ud af klubben efter et skuffende lejeophold, hvor de 1) ikke har bidraget med noget specielt når de har fået spillet og 2) ikke har fået en reel chance af Ernesto Valverde.

I runde tal kan Griezmann købes fri for 120 millioner euro fra den 1. juli og derudover ventes Neymar at koste i omegn af 100 millioner euro plus enten Coutinho eller Dembélé. Franskmanden er klubben dog mest tilbøjelig for at beholde, da han uden tvivl har vist sine kvaliteter ofte, men på grund af hans opførsel uden for banen og hans konstante skader er han ikke fuldstændig fritaget fra et eventuelt salg.

I forbindelse med Neymars transfer har FC Barcelona krævet, at han nedsætter sit lønkrav, trækker sin sag mod Barca tilbage og offentligt fortæller om sit ønske om at vende tilbage. Ifølge spanske og brasilianske medier har han accepteret samtlige tre krav og det gør det lettere for Barca at hente begge spillere: Griezmann er klubløs og har en mundtlig aftale med klubben og hvis Neymar offentlig fortæller om sit ønske, kan Barca for alvor indlede operationen på at skabe det vildeste angreb endnu engang.

Transfervinduet har mange uger i sig og det bliver derfor spændende at se, hvad Bartomeu og co. får udrettet inden næste sæson sparkes i gang.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder