Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar til Barca-vennerne: Jeg er på vej

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 23. juni 2019Neymar til Barca-vennerne: Jeg er på vej

Officielt er der intet på plads, selvom PSG´s Neymar allerede har gjort sig klar på at forlade den franske storklub til fordel for den spanske østkyst. Den brasilianske superstjerne har nemlig forsikret sine tidligere Barca-holdkammerater om at han er på vej tilbage til Barca, ifølge mediet SPORT.

Neymar er på alles læber, selvom stjernen ikke er med i Copa America, da han jo fortsat er ude med en ankelskade.

Dog holder den driblestærke angriber sig tæt på sine tidligere Barca-holdkammerater, som han efter sigende bliver genforenet med, ifølge Neymar selv, beretter SPORT som angiveligt har fået et indblik i de sms´er som er blevet udvekslet mellem hovedpersonen selv og Barca-spillerne.

- Bare rolig. Jeg kommer denne sommer, skulle Neymar have skrevet til en gruppe venner fra Barcas førstehold.

PSG´s skadede stjerne skulle være overbevist om at kunne vriste sig fri af den franske mesterklub, allerede denne sommer.
Paris Saint-Germain ejes og administreres af den den stenrige arabiske klubpræsident, Nasser al-Khelaifi, som for nyligt åbnede op om et Neymar-salg.

Neymars bedste venner er stadig Luis Suarez og Barcas levende legende, Lionel Messi, hvor alle tre stadig mødes privat, beretter SPORT.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder