Annonce


Annonce

Annonce

Kontakten mellem Barca og PSG er begyndt

Transfermarked - 24. juni 2019




I disse dage skrives der rigtig meget om Neymar, som lige nu ser ud til at skifte til FC Barcelona denne sommer. Der har ikke været nogen ude og afvise noget som helst, og medierne formår konstant at støve historier op omkring den mulige transfer, som menes at være på trapperne.

Mundo Deportivo melder således, at FC Barcelona har indledt kontakt til Paris Saint-Germain for at forhøre sig omkring prisen på Neymar. I første omgang var det ikke meget, som catalanerne fik ud af den franske klub. De gjorde blot deres interesse kendt.

Neymar følger lige nu Brasilien ved Copa America og har sin agent på arbejde. Igennem agenten skal Neymar have fortalt PSG, at han er klar til at skifte væk, men det kræves endnu et skub fra brasilianeren til klubben før de forstår beskeden. Det er set før, da der er tale om en så stor transfer.

PSG's ejer har gjort det klart, at hvis en spiller ikke vil bære PSG-trøjen, så er døren åben for at han kan skifte. Derfor forventes det ikke at PSG fortsætter med at holde Barcelona ude at billedet. Det varer ikke længe før de bliver nødt til at bukke under og gå fra kontakt til forhandling, da Neymar har gjort det klart for dem, at han vil videre i teksten.

Skal man tro spekulationer, så varer det altså ikke længe før der kommer mere nyt i sagen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kontakten mellem Barca og PSG er begyndt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder