Messi og Argentina er videre til kvartfinalen

Landskampe - 23. juni 2019

Efter to elendige kampe fra de argentinske fødder med nederlag til Colombia og en uafgjort med Paraguay, skulle Messi og Argentina søndag aften møde Qatar i en alt eller intet kamp - og endnu engang spillede de ekstremt ringe i forsvaret, men til gengæld brændte de et hav af chancer mod et dårligt Qatar-forsvar.

Argentina kom i front efter fire minutter, da Martinez opsnappede en fejl i Qatar-forsvaret og sendte bolden i mål. Men derefter var det også en uheldig argentinsk indsats der gjorde, at der ikke faldt mål på samlebånd. Argentinerne havde flere skudforsøg, og mange af dem nærgående, men i mål ville bolden ikke hvorfor første halvleg sluttede 1-0.

Qatar lagde sig dog ikke ned og selvom de spillede defensivt, så satsede de på omstillinger og det udløste flere store muligheder mod et amatør-lignende argentinsk forsvar ført an af Otamendi og Foyth, der slet ikke spillede som om at der var noget på spil. Qatar var dog knap så skarpe i deres afslutninger og i stedet pressede Argentina på i kampens slutning med flere muligheder - blandt andet en til Messi, da han få meter fra mål sendte bolden 20 meter op i luften, da den tog et lille opspring i græsset inden han trykkede af.

Med otte minutter igen fejlede Qatar i opspillet og Agüero modtog bolden 30 meter fra mål. Her trak han forbi én mand og stormede forbi en anden, før han trykkede fladt af og sendte bolden i mål til 2-0. Målet havde lagt i luften i rigtig lang tid, og derfor var det en stor forløsning for argentinerne, at bolden endelig gik i mål.

Argentina fik sejren med hjem og samtidig blev Paraguay slået af Colombia hvorfor Argentina på sidste gruppedag snuppede andenpladsen og går direkte videre til kvartfinalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder