Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho og Arthur håber på Neymar

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. juni 2019Coutinho og Arthur håber på Neymar

Efter Brasiliens 5-0 sejr over Peru i Copa America blev FC Barcelonas duo, Phlippe Coutinho og Arthur Melo, bedt om at forholde sig til Neymar som jo rygtes tilbage til Camp Nou. Her var der ingen tvivl - Barca-stjernerne håber på at få landsmanden tilbage til Catalonien.

Selv den brasilianske landstræner, Tite, har opfordret sin skadede angriber at vende hjem tilbage Barca, hvor Neymar jo var lykkelig og livsglad - til forskel for perioden i PSG, hvor verdens dyreste fodboldspiller jo ikke har fundet smilebåndet frem på det seneste.

Coutinho, Neymars gode ven, sparede ikke på de rosende gloser, da han skulle kommentere på sin barndomsven til mediet SPORT efter Peru-kampen.

- At spille sammen med Neymar er utroligt i sig selv. Han er helt speciel.

- Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske med ham, men jeg ville ihvertfald blive lykkelig hvis han kom til Barca, forklarede Coutinho.

Arthur, som jo er yngre end både Coutinho og Neymar, lagde heller ikke fingrene imellem da han skulle sætte ord på PSG´s superstjerne.

- Selvfølgelig vil jeg have Neymar tilbage til Barca. Han er en fantastisk fodboldspiller. Det er ikke kun min holdning, men alles holdning, slog Arthur fast.

- Jo flere fantastiske spiller jeg har omkring mig, desto bedre, smilede Arthur.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder