Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar klar med offentlig undskyldning

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 24. juni 2019


Neymar klar med offentlig undskyldning

FC Barcelona gav Neymar tre krav, som han skulle opfylde før et eventuelt skifte tilbage kan blive til noget. Ifølge spanske medier har han acceperet alle tre og nu er han ved at forberede sig til den tredje: En offentlig undskyldning.

Således melder mediet Sport, at Neymar snart er klar med en offentlig undskyldning, hvor han vil beklage sit skifte til PSG, da han selv mener han aldrig skulle have forladt FC Barcelona. Han har været tavs omkring rygterne, men meget snart hører man fra ham.

Angiveligt har han fortrudt alt ved PSG-skiftet, og medier fortæller, at Neymar har erkendt, at han blev forblindet af de mange penge, han tjener i PSG. Nu vil han tilbage til Barca og derfor forbereder han en undskyldning så catalanerne kan se, at han mener det seriøst.

I PSG ønsker man ikke at høre på, at Neymar har fortrudt sit skifte, men det er hvad der skal til for at føre det igennem. Barca og PSG er allerede i kontakt, men Barca tager ikke næste skridt før Neymar har vist, at han mener det seriøst - derfr venter man netop nu på en offentlig undskylding. Hvornår den helt præcist lander, er endnu uvist.
Læs også
- Uenighed i ledelsen - Neymar eller Mbappé?
- Messi: Fulgte Neymar-forhandlingerne tæt
- Neymars far: Min søn blev rørt af situationen
- PSG i kovending: Vil af med Neymar uanset hvad
- Victor Font raser mod klubbens Neymar-jagt


Ugens mest læste

Seneste nyheder