Annonce


Annonce

Annonce

Neymar klar med offentlig undskyldning

Transfermarked - 24. juni 2019




FC Barcelona gav Neymar tre krav, som han skulle opfylde før et eventuelt skifte tilbage kan blive til noget. Ifølge spanske medier har han acceperet alle tre og nu er han ved at forberede sig til den tredje: En offentlig undskyldning.

Således melder mediet Sport, at Neymar snart er klar med en offentlig undskyldning, hvor han vil beklage sit skifte til PSG, da han selv mener han aldrig skulle have forladt FC Barcelona. Han har været tavs omkring rygterne, men meget snart hører man fra ham.

Angiveligt har han fortrudt alt ved PSG-skiftet, og medier fortæller, at Neymar har erkendt, at han blev forblindet af de mange penge, han tjener i PSG. Nu vil han tilbage til Barca og derfor forbereder han en undskyldning så catalanerne kan se, at han mener det seriøst.

I PSG ønsker man ikke at høre på, at Neymar har fortrudt sit skifte, men det er hvad der skal til for at føre det igennem. Barca og PSG er allerede i kontakt, men Barca tager ikke næste skridt før Neymar har vist, at han mener det seriøst - derfr venter man netop nu på en offentlig undskylding. Hvornår den helt præcist lander, er endnu uvist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar klar med offentlig undskyldning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder