Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan blive straffet hvis de er enig med Neymar

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 26. juni 2019


Barca kan blive straffet hvis de er enig med Neymar

I disse dage forlyder det, at FC Barcelona og Neymar er nået til enighed om spillerens personlige kontraktvilkår, men det kan gå hen og give en straf til klubben, da de ikke har overholdt reglerne på området. Det er dog ikke bekræftet fra nogle parter, at der er enighed om kontrakten.

FIFA gør det klar i deres reglement, at en klub ikke må forhandle en kontrakt på plads med en spiller, som har mere end seks måneder tilbage af sin kontrakt. I Neymars tilfælde har han flere år tilbage af sin kontrakt, og derfor må Barca ikke gå ind og lave en kontraktlig aftale med ham uden at PSG har sagt god for det.

Som bekendt har PSG åbnet døren for at utilfredse spillere kan finde sig en ny klub, men de har endnu ikke givet Barcelona det grønne lys til at forhandle med Neymar. Derfor må Barca ikke allerede nu indgå en aftale med Neymar og der spekuleres nu i hvorvidt historierne om aftalen er er rigtige.

Neymar har dog ikke lagt skjul på, at han ønsker at skifte til Barcelona. Han har fortalt PSG, at han vil tilbage, og derfor skal PSG åbne op for forhandlingerne med FC Barcelona, som allerede har kontaktet den franske klub i den forbindelse.
Læs også
- Uenighed i ledelsen - Neymar eller Mbappé?
- Messi: Fulgte Neymar-forhandlingerne tæt
- Neymars far: Min søn blev rørt af situationen
- PSG i kovending: Vil af med Neymar uanset hvad
- Victor Font raser mod klubbens Neymar-jagt


Ugens mest læste

Seneste nyheder