Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hleb: Ronaldinho var fuld til træning

Nyheder - 27. juni 2019Hleb: Ronaldinho var fuld til træning

Ronaldinho og Deco blev hurtigt sendt ud af klubben for mere end 10 år siden, da Pep Guardiola kom til klubben. For 11 år siden landede Alexander Hleb i FC Barcelona og i dag er han ude med en overraskende historie om Ronaldinho og Deco.

- Ronaldinho og Deco dukkede fulde op til træning. Ved du hvorfor, at de to blev solgt? Klubben var bange for, at de ville være en dårlig indflydelse på Messi, fortæller Hleb.

Ronaldinho og Messi havde et forrygende forhold i den tid de nåede at spille sammen, men det er ingen hemmelighed, at Ronaldinho kunne lide at feste og hygge sig og netop den livsstil var klubben bange for at han vile overføre til Messi.

Men Hleb burde nok ikke være manden til at snakke om kombinationen af alkohol og fodbold. Ifølge keeper Wojciech Szczesny kunne Hleb have fået meget mere ud af sin fodboldkarriere, men han var alt for vild med alkohol, og det ødelagde ham i det lange løb, har keeperen tidligere udtalt.

Hleb fik fire sæsoner i FC Barcelona og nåede at spille 36 kampe. Han spillede dog kun i sin første sæson og blev udlejet i de tre øvrige før han blev sendt videre.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder