Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavis far: Underligt at hente Neymar igen

Transfermarked - 28. juni 2019Xavis far: Underligt at hente Neymar igen

Neymar er ikke en populær mand hos alle FC Barcelona fans. Efter hans dramatiske skifte til Paris Saint-Germain i 2017, blev han uhyre upopulær blandt Barca-tilhængerne, da han gik bag om klubben for at presse et skifte igennem. Nu har Xavis far, Joaquim Hernandez, talt med Cadena SER om netop Neymars mulige comeback til Camp Nou.

- Han er en fantastisk fodboldspiller, men der er mange som ikke ønsker, at han vender tilbage. Det var en traumatisk afsked og det var ham, som ønskede at skifte klub, indledte Xavis far til og fulgte op:

- Fordi, at han pressede et skifte igennem, og det faktum, at klubben nu vil have ham tilbage, så virker det noget underligt. Men det er selvfølgelig op til ledelsen om de vil hente ham igen. Hvis han kommer, så bliver han budt velkommen, men mon ikke der er mange betingelser forud for skiftet.

Farmand Joaquim talte også om sønnikes muligheder for at træne FC Barcelona engang i fremtiden.

- Barca er en stor klub og der er mange faktorer der spiller ind. Du skal være forberedt godt og netop derfor er han i Qatar i de kommende par år. Han skal lære faget stille og roligt og vende tilbage til Barca som en erfaren træner.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder