Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Brasilien slog Paraguay fra pletten

Copa America 2019: Af BarcelonaFC.dk - 28. juni 2019


Brasilien slog Paraguay fra pletten

I nat skulle Philippe Coutinho, Arthur og resten af det brasilianske mandskab forsøge at overvinde Paraguay i jagten på en plads i Copa Americas semifinale. Og det blev bestemt ikke lige så let som de havde håbet.

Coutinho og Arthur spillede hele kampen og bidrog til Brasiliens store overtag og dominans på Arena do Gremio, men de havde problemer med at så skovlet kuglen over stregen. Stolpe og overligger stod i vejen for Brasilien og det gjorde tiden også.

Efter en time fik Brasilien en gylden mulighed, da Paraguays Fabian Balbuena nedlagde Firmino som sidste mand. Rødt kort og straffespark til Brasilien, som dog blev vekslet til et frispark på kanten af feltet efter VAR, og som Alves derefter sendte forbi mål.

Paraguay var bestemt ikke ufarlige og Alisson måtte et par gange vise sin klasse, men begge mandskaber manglede den sidste skarphed og derfor måtte de to nationer ud i en omgang straffesparkskonkurrence.

Fra pletten brændte Paraguay det første spark hvorfor Brasilien gik i front med 3-2. Paraguay udlignede før Firmino brændte. Herefter brændte Paraguay igen og så kunne Jesus skabe jubel med sin afgørende scoring. Coutinho scorede også fra pletten mens Arthur ikke fik sparket.

Det betyder, at Brasilien er videre til semifinalen hvor de møder Argentina eller Venezuela. De to nationer mødes i aften.
Læs også
- Dommeren taler ud efter Brasilien-Argentina
- Brasiliens træner til Messi: Vis respekt !
- Messi efter nederlag: Dommeren holdt med Brasilien
- Brasilien slog Argentina 2-0 og er i finalen
- Brasilien i uafgjort - fik 3 mål annulleret


Ugens mest læste

Seneste nyheder