Annonce


Annonce

Annonce

Suárez brændte straffe i kæmpe Uruguay-skuffelse

Copa America 2019 - 29. juni 2019




Luis Suárez og Uruguay har vundet flest Copa America-titler end nogen anden nation, og de var da også godt på vej i semifinalen, da de i sidste gruppekamp mod Chile vandt således de fik den 'lette' modstander mellem Colombia og Peru. Men uruguayanerne skuffede gevaldigt.

Mens Chile fik gruppens andenplads og skulle møde Colombia, formåede de at slå colombianerne ud og sikre en semifinaleplads. Nu var turen kommet til Suárez og Uruguay, som fik hele tre mål annulleret i opgøret - hver gang skulle VAR tjekke, og alle gange blev målene annulleret.

Peru var ikke ufarlige, men var yderst uskarpe og turde ikke satse alt for meget offensivt. Til gengæld spillede Uruguay langsomt og forudsigeligt, så det var slet ikke fordi, at de fik skabt en helt masse. I stedet gik kampen fra syv minutters ekstra tillægstid og direkte ud i straffesparkskonkurrence.

Suárez brændte det første spark og da de resterende ni spillere alle scorede, vandt Peru således opgøret og er klar til semifinalen mod Chile. Vinderen går i finalen og møder vinderen af Argentina og Brasilien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez brændte straffe i kæmpe Uruguay-skuffelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder