Annonce


Annonce

Annonce

Thiago Silva til Neymar: Skift klub og bliv glad igen

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 1. juli 2019
Thiago Silva er Neymays holdkammerat i både den franske storklub, Paris Saint-Germain, og på det brasilianske landshold. Forsvarsstjernen deltager for tiden i Copa America-turneringen, hvor journalisternes Neymar-spørgsmål naturligvis også florerer.

Brasilien er nået semifinalerne hvor Argentina venter.

Mens snakken jo i høj grad handler om den kommende superkamp mellem giganterne i det sydamerikanske kontinent, er Neymars PSG-situation stadig et af de største samtaleemner iblandt pressen i Brasilien, hvor holdkammeraten, Thiago Silva, nærmest måtte give journalisterne mundkurv på da spørgsmålene drejede sig om Neymar.

- Det er ikke tidspunktet at tale om transfers lige nu. Vi er midt i en vigtig turnering, insisterede PSG-forsvarsstjernen, inden Thiago Silva alligevel åbnede lidt op.

- Selvfølgelig håber jeg at Neymar bilver i PSG, men han skal også være glad hvor han er. Som fodboldspiller skal du være glad hvor du er.

- Ligesom med Dani Alves som jo meldte ud officielt. Han er ude nu. Vi har mistet en fantastisk holdkammerat og en sand mester.

- Alves missede VM sidste år, men forblev positiv. Han søger også videre netop for at finde glæden tilbage, forklarede Thiago Silva. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Thiago Silva til Neymar: Skift klub og bliv glad igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder