Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Rakitic er rejst til Paris

Transfermarked - 2. juli 2019Medie: Rakitic er rejst til Paris

Ivan Rakitic har hele tiden udtalt, at hans ønske er at blive i FC Barcelona i lang tid. Klubben har ifølge kroaten lovet at vende tilbage med en kontraktforlængelse, men det er endnu ikke sket og spørgsmålet er om klubben tålmodigt venter på, at Rakitic åbner op for et skifte.

FC Barcelona er interesseret i at sende Rakitic videre i karrieren såfremt man kan aflaste lidt af den pris, som PSG kræver for Neymar. Kroaten er et stærkt kort i den sammenhæng, men han har hele tiden afvist at ville skifte klub. Catalanerne ønsker ikke at tvinge Rakitic ud af klubben, men har ydmygt gået til værks over for kroaten og forklaret, at de ønsker at inkludere ham i en handel.

Derfor vakte det opsigt, at passagerer i Sevillas lufthavn i dag så Rakitic og familien stige ombord på et fly der skulle til Paris, melder Mundo Deportivo. Spørgsmålet er om Rakitic har planlagt sommerferie i den franske hovedstad, eller om han er på vej til Paris for at forhandle med PSG. Lige nu vides det ikke hvad agendaen er, men der kommer helt sikkert mere information omkring det som tiden skrider frem.

Rakitic har fortsat sommerferie og har blandt andet benyttet tiden i Sevilla, hvor han har hus og mange venner efter tiden i Sevilla FC. Som det står til lige nu, så møder han ind i Barcelona den 14. juli når den nye sæson sparkes i gang med lægetjek og en rejse til Japan, hvor man blandt andet møder Chelsea og dernæst Andrés Iniesta og David Villa som har til i Vissel Kobe.

Rakitic vurderes til at være 40 millioner euro værd med en kontrakt løbende i to år yderligere


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder