Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Brasilien slog Argentina 2-0 og er i finalen

Copa America 2019 - 3. juli 2019Brasilien slog Argentina 2-0 og er i finalen

Super Clásico blev i nat spillet mellem Brasilien og Argentina om en direkte plads i Copa America finalen 2019. Kampen blev indledt med et massivt brasiliansk pres hvilket resulterede i et mål, men så trak de gulblusede sig ellers længere tilbage.

Der skulle kun gå 20 minutter før Argentina vanen tro dummede sig i defensiven. Firmino fik let til spil i højre side og kunne sende en flad bold ind i feltet til Jesus, som umarkeret satte en inderside på og så var Brasilien med Coutinho og Arthur i front.

Argentina begyndte herefter af se mere til bolden, men det var ikke let at skabe chancer, da Brasilien gik længere tilbage. De fik dog ramt overliggeren kort tid efter, men spillet fra Messi og co. manglede skarphed.

Det hjalp ikke meget at Di Maria kom ind og det hjalp intet at Dybala kun fik fem minutter. For med 20 minutter igen kunne Firmino øge, da Jesus denne gang fandt ham helt fri inde i feltet og med en ny inderside stod den 2-0.

Argentinerne forsøgte og sluttede da også med flere skud, to på træværket og mest boldbesiddelse, men de fik aldrig scoret og dermed vandt Brasilien hvilket betyder at Coutinho og Arthur nu er i Copa America finalen. Her møder de enten Chile eller Peru.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

479,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder