Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Peru bankede Vidal og Chile med 3-0

Copa America 2019 - 4. juli 2019Peru bankede Vidal og Chile med 3-0

Vidal og Chile har spillet en flot Copa America og var da også favoritter mod Peru i nat, da der blev kæmpet om en plads i finalen mod Brasilien. Højst overraskende vandt Peru opgøret.

Brasilien bankede tidligere i turneringen Peru med 5-0, og nu mødes de endnu engang - denne gang i finalen. Vidal var i nat på banen i samtlige minutter og selvom Chile dominerede klart, så var Peru skarpest.

Efter 20 minutter kom de i front med Flores, som fra klappede bolden i mål til 1-0. Og kort før pausen fik Peru såmænd endnu et mål, da da keeper Arias var på skovtur. Carillo fandt med sin anden assist Yotun, som pillede kuglen ned og flugtede den i kassen.

2-0, og så havde Chile pludselig travlt. De dominerede, skød på mål og ramte træværket, men i overtiden slog Peru til, da Guerrero rundede keeperen og scorede. Så hjalp det ingenting om Vargas havde udnyttet sit straffespark i sjette minuts overtid. Finalepladsen gik til Peru og dermed skal Vidal og Chile spille bronzekamp mod Argentina på lørdag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder