Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent: Barcelona vil ikke sælge Coutinho

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 4. juli 2019Agent: Barcelona vil ikke sælge Coutinho

FC Barcelonas brasilianske landsholdsspiller, Philippe Coutinho, skal ingen steder ifølge stjernens agent, Kia Joorabchian - catalanerne vil ikke sælge, beretter det franske medie, RMC Sport.

Philippe Coutinho får endnu en sæson på Camp Nou.

De spanske mestre har tilsyneladende ikke tænkt sig at skille sig af med Coutinho, på trods af den heftige interesse fra den stenrige franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain, som ønsker at hente den tidligere Inter Milan-stjerne til Frankrig.

Coutinho har ellers haft flere nedture end opture i Spanien siden han kom til Barca i Januar 2018, hvor offensivspilleren har været voldsomt fraværende i store dele af sidste sæson, når han har været på banen.

Nu har spillerens agent, Kia Joorabchian, forsøgt at slå alle rygterne til jorden i sit interview med mediet RMC Sport, som naturligvis har spurgt ind til den vedvarende PSG-interesse.

- Jeg talte forleden med Pep Segura (Barcas sportschef) i Barcelona. Han forklarede mig at de ikke ønsker at sælge Coutinho, uanset hvad prisen skulle være, sagde agenten til RMC Sport.

Coutinho har fået spilletid i 75 kampe for La Liga-mestrene siden skiftet fra Liverpool og har scoret 21 mål.

Han ramte ellers en flot stime på 10 mål i de første 22 kampe for Barca, men har sidenhen kun fundet vej til netmaskerne 11 gange i de resterende 53 kampe i sin tid på Camp Nou.

Coutinho kan glæde sig over at være nået finalen med det brasilianske landshold. som skal møde Peru i finalen i Copa America.
Læs også
- Bayern vil sende Coutinho retur
- Coutinho sprudler i Bayern
- Coutinho: Min beslutning var korrekt
- Hamann: Bayern bør ikke købe Coutinho fri
- Tottenham melder sig ind i kampen om Coutinho


Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder