Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rafinha håber på Neymar og Griezmann

Transfermarked - 5. juli 2019Rafinha håber på Neymar og Griezmann

Rafinha er lige nu i Ingenmandsland. Han forventes ikke at have en plads i Ernesto Valverdes trup til næste sæson, og i øjeblikket er han ikke tæt på at skifte til en anden klub. Det til trods holder han humøret højt og håber på, at både Neymar og Antoine Griezmann lander i klubben.

Sandsynligheden for at Griezmann og Neymar kommer til FC Barcelona er stor. Det siges, at Griezmann og Barca gav hånd på, at føre et skifte igennem denne sommer. Derudover har Neymar valgt at strejke i PSG og fortalt klubben, at han ikke vender tilbage efter sin sommerferie. I stedet vil han have klubben til at forhandle med Barca og finde en pris på transferen.

- Jeg håber, at Neymar kommer tilbage. Han er en fantastisk spiller, som helt sikkert er god for Barcelona. Jeg har aldrig set noget lignende som man så med Messi, Suárez og Neymar. Det var ren magi.

- Jeg håber også at Griezmann kommer. Hvis han kommer, så er det endnu bedre. Alle de gode spillere bør spille i Barcelona, fortæller Rafinha før han følger op på sin egen situation.

- Jeg ser mig selv i Barcelona i næste sæson. Jeg vil kæmpe for at fortsætte. Jeg vil spille fodbold og Barcelona er mit hjem. Jeg er i kontakt med klubben og jeg føler en masse tillid fra klubben, fortæller han slutteligt.

Efter en slem skade midt i sidste sæson, blev Rafinha for nyligt erklæret klar. Han kæmper lige nu med formen for at være 100 procent klar til sæsonstarten.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder