Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sydamerikansk forbund svarer igen på Messi-kritik

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. juli 2019Sydamerikansk forbund svarer igen på Messi-kritik

Det sydamerikanske fodboldforbund var hurtige til at reagere på den massive kritik som turneringen, Copa America, blev udsat for - med Lionel Messi som frontfigur ovenpå det kontroversielle røde kort som Barcas anfører fik tildelt i gårsdagens bronze-kamp mod Chile.

Copa America er korrupt - det mener den argentinske verdensstjerne, Lionel Messi, som har fået nok, efter endnu en tvivlsom kendelse, som jo resulterede i at Barca-stjernen blev sendt tidligt i bad i bronze-kampen mod Arturo Vidal og Chile.

Messi fik direkte rød, efter en batalje med den tidligere Cardiff-profil, Gary Medel, som ligeledes fik rødt kort - en alt for hård straf til Messi, mener flere eksperter, efter at have sat episoden flere gange og fra forskellige vinkler, beretter mediet SPORT.

Episoden er blevet vist gentagne gange på tv, hvor Messi tilsyneladende var den passive part i konflikten med Medel, som jo var både frembrusende og aggressiv mod Barcas rekordholder.

Efter gårsdagens bronze-kamp var Messi dog stensikker i sin påstand, hvor det sydamerikanske forbund, ifølge Messi selv, forsøger at tage hævn for de udtalelser fra superstjernen, efter semifinale-nederlaget mod Brasilien.

- Vi vil ikke være en del af det korrupte system, som har ødelagt vores kampe, sagde Messi efter Chile-kampen ifølge mediet, inden han blev mere konkret omkring episoden med Medel.

- Medel går lige til grænsen. Et gult kort til os begge havde været passende, men måske bærer man nag over mine udtalelser fra tidligere i turneringen.

- Det vigtigste er at vi vandt og sluttede af på en flot måde. Men måske var mit røde kort en hævn fra de højere magter i dommer-panelet, efter mine udtalelser efter Brasilien-kampen.

Men det sydamerikanske forbund var hurtige på tasterne, i en officiel udtalelse, da man skulle reagere på Messi-kritikken.

- Det er fundamentalt for turneringen at holdene accepterer det endelige resultat og at man accepterer dommernes beslutninger gennem kampen, som man jo altid kan betvivle, da vi har med mennesker at gøre, skrev forbundet, med en indirekte henvisning til Messi, i en pressemeddelelse.

- Men det er fuldstændig uacceptabelt at man retter en anklage direkte mod turneringen integritet i Copa America.

- Disse beskyldninger og anklager bevidner om en manglende respekt for en slutrunde, og de hundredvis af medarbejdere som forsøger at gøre en forskel, samt de officielle institutioner som altid forsøger at øge professionalismen, gennemsigtigheden og udviklingen i Sydamerikansk fodbold, skrev Copa America i pressemeddelelsen.

Messi valgte angiveligt at blive væk fra medaljeoverrækkelsen, efter den argentinske 2-1 sejr, hvor Chile desuden fik tildelt et yderst tvivlsomt straffespark efter endnu en omdiskuteret VAR-kendelse.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder