Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk medie: Ligue 1 klub vil leje Malcom

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. juli 2019Fransk medie: Ligue 1 klub vil leje Malcom

FC Barcelonas brasilianske kantspiller, Malcom, kan være på vej væk fra den spanske østkyst, eftersom flere europæiske klubber har meldt deres interesse for den hurtige ving - heriblandt franske, Saint-Etienne, hævder det anerkendte franske netavis, Peuple Vert.

Saint-Etienne har brændt sig varm på Barca-spillere.

For få dage siden hentede franskmændene Barcas højreback, Sergi Palencia, og har, under Palencia-forhandlingerne, også ytret ønske om at hente Malcom på en låneaftale.

Saint-Etienne ønsker angiveligt at tilknytte den tidligere Bordeaux-stjerne på en lejeaftale, uden købsoption, og hvor den franske klub betaler halvdelen af brasilianerens ugeløn.

Dog er tilbudet efter sigende ikke attraktivt for catalanerne, som jo har modtaget tilbud fra flere andre klubber i den bedste franske liga, men også fra Premier League hvor økonomien er i en helt anden liga.

Men ifølge mediet skulle Malcom selv har ytret ønske om at vende tilbage til Frankrig, hvor han jo gjorde sig særdeles godt bemærket inden turen gik til Barcelona for et år siden.

Flere fodboldeksperter har ellers spået Malcom en stor fremtid på Camp Nou, da den hurtige angriber regnes for et af de helt store talenter i truppen - en mening som Barca-træner, Ernesto Valverde, dog muligvis ikke er enig i, da Malcom for det meste er blevet efterladt til udskiftningsbænken.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder