Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal kritiserer Copa America: Messi har ret

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. juli 2019Vidal kritiserer Copa America: Messi har ret

Chiles landsholdsstjerne og FC Barcelonas midtbane-kriger, Arturo Vidal, pakker ikke sine holdninger ind i sølvpapir og vat. Den tidligere Bayern-stjerne har forsvaret sin Barca-holdkammerat, Lionel Messi, som rammer plet i sin kritik af den sydamerikanske turnering, ifølge Vidal selv.

Arturo Vidal slap håndbremsen og kritiserede Copa America, dommerne og VAR i sin helhed, da mediet Sport spurgte ind til emnet.

- Jeg mener at Argentina blev snydt mod Brasilien. Det var slet ikke fair, sagde Vidal og fortsatte.

- Det samme skete for os. Arrangørerne gav os et hotel som lå to timers kørsel fra Colombias stadion. Det giver ingen mening.

- Dommerne vil nærmest have mere opmærksomhed end kampen selv, tordnede Vidal.

- Hvordan kan man finde på at udvise to anfører, for at have skubbet til hinanden ? Det var en tydelig overreaktion fra dommerens side. Det er småting som jo sker i løbet af en intens kamp. Ingen slog hinanden. Men dommerne vil gerne i centrum.

- Hvis man skal give rødt kort til to spillere for at skubbe brystet mod hinanden, så får dommerne travlt i Europa, forklarede Barcas midtbane-kriger.

- Argentina blev uretfærdigt behandlet mod Brasilien. VAR bliver brugt helt anderledes i Europa. Dommerne har meget at lære i Sydamerika, slog Barca-profilen fast i sit forsvar af Messi.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder