Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mino Raiola: Juventus er enig med De Ligt

Transfermarked - 8. juli 2019
Mino Raiola: Juventus er enig med De Ligt

Matthijs de Ligt har endelig besluttet sig. Han har gennem sin agent informeret Juventus om, at han vil spille for dem og dermed lader det til at en af sommerens store transferhistorier har fået sin ende. Det melder De Telegraaf denne mandag.

De kontraktlige vilkår er således blevet forhandlet på plads og accepteret af både Juventus og De Ligt. Derfor handler det nu om, at italienerne bliver enig med Ajax om en transferpris. Juventusbød 55 millioner euro, men blev afvist i første omgang. Nu forlyder det, at italienerne forsøger at strikke en ny aftale sammen.

- Alt, der mangler, er at Ajax og Juventus bliver enig om prisen. Det lader ikke til at blvie et problem, og vi kan snart lukke en af de mest langtrukne transfersagaer denne sommer, fortæller De Ligts agent Mino Raiola.

De Ligt var i første omgang rygtet til FC Barcelona, som også var interesseret, men der gik auktion i transferen og Mino Raiola gik målrettet efter pengene. Juventus tilbød en bedre løn, og det var nok til at De Ligt og Raiola valgte dem.

Barca-præsident Bartomeu fortalte i fredags, at han allerede ved hvor De Ligt ender, men at han ikke ville udtale sig om det.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder