Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca vil købe Neymar!

Transfermarked - 9. juli 2019




Der er kontakt mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain omkring Neymar. Det har PSG's sportsdirektør Leonardo netop bekræftet. Han fortæller tydeligt, at Neyamr vil væk fra PSG og derfor skal klubben på arbejde, da de bliver nødt til at finde en klub at forhandle med.

- Neymar kan forlade PSG, hvis der kommer et godt bud. Men i dag aner vi ikke om der er nogen, som vil købe ham eller til hvilken pris. Det sker ikke på én dag, det er sikkert.

- Det er tydeligt for alle, at Neymar vil væk. Men i fodbold siger du noget i dag, og ombestemmer dig i morgen. Det er fantastisk, men sådan er det.

- Vi har talt med Neymars repræsentanter. Alle ved besked og alle ved, hvad positionen for Neymar er. Men en ting er konkret i dag: Han har tre år tilbage af sin kontrakt med PSG, og da vi ikke har modtaget et bud, kan vi ikke diskutere noget.

- Vi har ikke modtaget nogle bud endnu, men det er sandt, at vi har haft overfladisk kontakt med FC Barcelona. De sagde, at de ville købe, men vi ville ikke sælge.

Leonardo bekræfter altså, at FC Barcelona har henvendt sig for at købe Neymar og der er ingen tvivl om, at PSG nok skal overgive sig, da de næppe kan holde på Neymar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca vil købe Neymar!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder