Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca vil købe Neymar!

Transfermarked - 9. juli 2019Officielt: Barca vil købe Neymar!

Der er kontakt mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain omkring Neymar. Det har PSG's sportsdirektør Leonardo netop bekræftet. Han fortæller tydeligt, at Neyamr vil væk fra PSG og derfor skal klubben på arbejde, da de bliver nødt til at finde en klub at forhandle med.

- Neymar kan forlade PSG, hvis der kommer et godt bud. Men i dag aner vi ikke om der er nogen, som vil købe ham eller til hvilken pris. Det sker ikke på én dag, det er sikkert.

- Det er tydeligt for alle, at Neymar vil væk. Men i fodbold siger du noget i dag, og ombestemmer dig i morgen. Det er fantastisk, men sådan er det.

- Vi har talt med Neymars repræsentanter. Alle ved besked og alle ved, hvad positionen for Neymar er. Men en ting er konkret i dag: Han har tre år tilbage af sin kontrakt med PSG, og da vi ikke har modtaget et bud, kan vi ikke diskutere noget.

- Vi har ikke modtaget nogle bud endnu, men det er sandt, at vi har haft overfladisk kontakt med FC Barcelona. De sagde, at de ville købe, men vi ville ikke sælge.

Leonardo bekræfter altså, at FC Barcelona har henvendt sig for at købe Neymar og der er ingen tvivl om, at PSG nok skal overgive sig, da de næppe kan holde på Neymar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder