Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi brødfodrer hjemløse i Argentina

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. juli 2019Messi brødfodrer hjemløse i Argentina

Lionel Messi har efterhånden gjort det til vane at imponere klodens befolkning med sit helt utrolige fodboldtalent. Men superstjernen har tilsyneladende hjertet det helt rette sted - magikerens restaurant i den argentinske hjemby, Rosario, serverer nemlig, kvit og frit, mad for tusindvis af hjemløse.

Messi fik nok af Copa America, som den argentinske anfører kaldte for korrupt.

Dog får stjernen ikke nok af sine velgørende formål, hvor han denne gang, ledsaget af sin bror Matias, har valgt at give noget tilbage til byen, Rosario, hvor Messi jo voksede op.

Og i mellemtiden har en rekord-kulde ramt Argentina, som gør livet svært for flere og flere hjemløse på gadeplan. Derfor har Barcas legende valgt at servere gratis mad til alle hjemløse, som dukker op på Messis restaurant, VIP Rosario - denne flotte gestus har fundet sted siden den 5 juli.

Den hjælpende hånd fra VIP Rosario vil fortsætte indtil den 19 juli, hvor man heldigvis forventer at temperatureren stiger i Rosario, ifølge mediet SPORT.

Selvom Messi jo startede sin ferie efter afslutningen af Copa America-turneringen, har den femdobbelte Ballon d´Or-vinder denne gang skænket en stor og flot tanke til sin hjemby - gennem sin restaurant i Rosario.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder