Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi brødfodrer hjemløse i Argentina

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. juli 2019


Messi brødfodrer hjemløse i Argentina

Lionel Messi har efterhånden gjort det til vane at imponere klodens befolkning med sit helt utrolige fodboldtalent. Men superstjernen har tilsyneladende hjertet det helt rette sted - magikerens restaurant i den argentinske hjemby, Rosario, serverer nemlig, kvit og frit, mad for tusindvis af hjemløse.

Messi fik nok af Copa America, som den argentinske anfører kaldte for korrupt.

Dog får stjernen ikke nok af sine velgørende formål, hvor han denne gang, ledsaget af sin bror Matias, har valgt at give noget tilbage til byen, Rosario, hvor Messi jo voksede op.

Og i mellemtiden har en rekord-kulde ramt Argentina, som gør livet svært for flere og flere hjemløse på gadeplan. Derfor har Barcas legende valgt at servere gratis mad til alle hjemløse, som dukker op på Messis restaurant, VIP Rosario - denne flotte gestus har fundet sted siden den 5 juli.

Den hjælpende hånd fra VIP Rosario vil fortsætte indtil den 19 juli, hvor man heldigvis forventer at temperatureren stiger i Rosario, ifølge mediet SPORT.

Selvom Messi jo startede sin ferie efter afslutningen af Copa America-turneringen, har den femdobbelte Ballon d´Or-vinder denne gang skænket en stor og flot tanke til sin hjemby - gennem sin restaurant i Rosario.
Læs også
- Dortmund-træner: Barca spiller anderledes uden Messi
- Medie: Beckham har taget kontakt til Messi
- Officielt: Messi er med mod Dortmund
- Mourinho: Messi gjorde mig bedre
- Van der Vaart: Van Dijk er ikke bedre end Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder