Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Disse personer er afgørende for Neymar-skifte

Transfermarked - 10. juli 2019Disse personer er afgørende for Neymar-skifte

I alt 15 personer er afgørende for Neymars skifte fra Paris Saint-Germain til FC Barcelona. Skiftet ser ud til at gå igennem, da Neymar i disse dage er i intern krig med PSG, som offentligt har reageret på situationen med FC Barcelona som de umiddelbare største favoritter til at snuppe brasilianeren.

Neymar er klar i spyttet. Han har fortalt PSG, at han vil skifte til FC Barcelona, og herfra skal lederne i PSG indlede forhandlingerne. Præsidenten Nasser skal sammen med ejer Al Thani, sportsdirektør Leonardo og cheftræner Thomas Tuchel får styr på situationen internt når man indleder forhandlingerne med FC Barcelona, hvor præsident Bartomeu fører an i forhandlingerne med Oscar Grau, Pep Segura, Eric Abidal og Valverde. Det er denne gruppe mennesker, som sammen skal forsøge at finde en pris på Neymar, i det alle fra FC Barcelona ønsker at hente brasilianeren mens PSG i disse dage fortsat forsøger at holde på ham.

Fra Neymars side skal der lægges et pres på PSG for at få dem ud i forhandlingerne og her står farmand Neymar Senior øverst på listen efterfulgt af Pini Zahavi og Alvaro Costa, agenterne og André Curry, som egentlig er på kontrakt i FC Barcelona, hvor han hjælper klubben med transfer og rapporter på sydamerikanske fodboldspillere.

Slutteligt har Lionel Messi også noget at skulle have sagt, men det er mere indbyrdes med Neymar, da de har holdt kontakten ved lige siden Neymar for to år siden rykkede til Paris Saint-Germain. De to sydamerikanere er rigtig gode venner fra deres tid sammen i FC Barcelona, og mange ønsker at se dem på banen sammen igen.

Under normale omstændigheder ville Jordi Mestre også have været med i forhandlingen om Neymar, men han valgte at opsige sit job da det på et bestyrelsesmøde blev vedhæftet, at man går efter brasilianeren. Det rapporterer flere medier, selvom Bartomeu klart slog fast, at Mestre opsigelse intet har med Neymar at gøre.

Disse personer er afgørende for Neymar-skifteLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder