Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: PSG fastsætter prisskilt på Neymar

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 10. juli 2019Avis: PSG fastsætter prisskilt på Neymar

Den franske rigmandsklub, Paris Saint-Germain, sætter stor pris på deres spillere - i mere end én forstand, eftersom klubben angiveligt nu har udstyret Neymar med en salgspris svarende til brasilianerens værdi, ifølge mediet, Marca.

1.650.000.000 kr.

Så meget skal Barca punge ud med for Neymar - et identisk beløb som catalanerne jo modtog for blot to år siden, da den skadede stjerne skiftede til den franske hovedstad.

Ifølge mediet vil den arabiske PSG-præsident, Nasser Al-Khelaifi, ikke gå ned i pris for sin brasilianske dribler, som jo ønsker at forlade Paris for at vende hjem til den spanske østkyst.

Derudover skulle den stenrige arabiske olie-milliardær kun være interesseret i kontanter, som dermed udelukker enhver form for byttehandel med catalanerne, hvor både Ousmane Dembele og Philippe Coutinho er blevet nævnt som del af en eventuel byttehandel med PSG.

Det helt store spørgsmål er om FC Barcelona har råd til både Griezmann og Neymar.

I så fald ville Barca blive nødsaget til at skille sig med af med Dembele, Coutinho eller andre, for at vriste sig fra Financial Fairplay strikse regelsæt på området.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder