Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué ramt af stor skattebøde

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. juli 2019


Piqué ramt af stor skattebøde

Gerard Piqué nyder lige nu det sidste af sin sommerferie før han skal møde ind til den nye sæson i FC Barcelona. Undervejs i sin sommerferie fik han dog en kedelig meddelelse, da det spanske skattevæsen uddelte ham en bøde af de helt store.

Således skal Piqué betale en bøde på hele 15,5 millioner kroner for at have snydt med nogle billedrettigheder i forbindelse med sit firma Kerard Project. Det daterer helt tilbage til 2008-2009, da han skiftede til FC Barcelona, samt 2010, hvor han var blevet guld værd i FC Barcelona.

Piqué angav angiveligt at have overgivet sine billedrettigheder til sit firma så han skulle betale mindre i skat. Siden da har han betalt 30% i skat, men han skulle have betalt 45% i skat. Han indgav tidligere på året en appel, da han ikke mente, at han havde gjort noget forkert, men spanske medier erfarer, at appellen er blevet skudt ned, og at Piqué nu er blevet bedt om at betale bøden.

Bøden alene løber op i knap 5 millioner kroner, men han skal også betale alt det tilbage, som han har undgået at betale ved at forfalske overgivningen af sine billedrettigheder - det beløb rammer således omkring 10,5 millioner kroner.
Læs også
- Piqué: Ved at Messi kan gå når som helst
- Sætter Piqué spørgsmålstegn ved Valverdes taktik?
- Madrilensk avis med kæmpe opsang til Piqué
- Piqué: Neymar skal snakke
- Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey


Ugens mest læste

Seneste nyheder