Annonce


Annonce

Annonce

Piqué ramt af stor skattebøde

Nyheder - 10. juli 2019




Gerard Piqué nyder lige nu det sidste af sin sommerferie før han skal møde ind til den nye sæson i FC Barcelona. Undervejs i sin sommerferie fik han dog en kedelig meddelelse, da det spanske skattevæsen uddelte ham en bøde af de helt store.

Således skal Piqué betale en bøde på hele 15,5 millioner kroner for at have snydt med nogle billedrettigheder i forbindelse med sit firma Kerard Project. Det daterer helt tilbage til 2008-2009, da han skiftede til FC Barcelona, samt 2010, hvor han var blevet guld værd i FC Barcelona.

Piqué angav angiveligt at have overgivet sine billedrettigheder til sit firma så han skulle betale mindre i skat. Siden da har han betalt 30% i skat, men han skulle have betalt 45% i skat. Han indgav tidligere på året en appel, da han ikke mente, at han havde gjort noget forkert, men spanske medier erfarer, at appellen er blevet skudt ned, og at Piqué nu er blevet bedt om at betale bøden.

Bøden alene løber op i knap 5 millioner kroner, men han skal også betale alt det tilbage, som han har undgået at betale ved at forfalske overgivningen af sine billedrettigheder - det beløb rammer således omkring 10,5 millioner kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué ramt af stor skattebøde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder