Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: Drømmer om Champions League trofæet

Nyheder - 11. juli 2019De Jong: Drømmer om Champions League trofæet

Den unge midtbanespiller er stærkt fokuseret på, at vinde det største trofæ i europæisk fodbold, efter at både han selv og FC Barcelona nåede semifinalen i sidste sæson.

Frenkie de Jong er allerede stærkt fokuseret på sine mål i Barcelona. I et interview med Barça TV, udtrykte han sit ønske om at vinde Champions League.

- Jeg tror at Barca, ligesom mig selv, ønsker at vinde Champions League i den kommende sæson. Jeg håber, at vi vil være i stand til det.

De Jong og Ajax røg ud til Tottenham i semifinalen, i den sidste sæson, mens FC Barcelona blev slået ud af Liverpool.

- Jeg ved hvordan det føles at ryge ud i semifinalerne, og det er ikke en følelse, som jeg ønsker at have igen.

- Jeg begyndte at følge Barca, da jeg var ni år, efter at de havde vundet Champions League i 2006. Siden da, har jeg set mange af deres kampe, fordi de altid har været et attraktivt hold at se. De skal altid beholde deres filosofi, da det er meget vigtigt for klubben.

Den unge hollænder ved, at der vil blive foretaget sammenligninger mellem ham og tidligere stjerner, men De Jong er blot fokuseret på, at få sat sit eget præg på klubben.

- Jeg vil ikke sammenlignes med Xavi, Iniesta eller Busquets, men jeg tror, at det er et perfekt hold for mig, at tilpasse mig til, fordi de altid forsøger at kontrollere boldbesiddelsen og kampene.

På trods af de meget forskellige spillerbudgetter, mener De Jong, at presset i Ajax ligner det, som han vil stå overfor i Barca.

- Jeg ved, at ingen forventede at Ajax ville vinde Champions League, men presset er også meget højt der. I den hollandske cup og i ligaen, forventer de at vinde alt, og gøre det ved at spille attraktivt fodbold. I Barca er det det samme, men der er samtidigt også et stort pres, for at vinde Champions League. I Barca skal du vinde alle de tingængelige titler.

De Jong havde svært ved at huske og fokusere på et bestemt minde med FC Barcelona.

- Jeg må sige Champions League finalen i 2011 eller El Clásico på Camp Nou, der blev 5-0. I den sæson spillede Barca det bedste fodbold, jeg nogensinde har set.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder