Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Barca-præsident: Neymar fortryder alt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. juli 2019Tidligere Barca-præsident: Neymar fortryder alt

Den tidligere Barca-præsident, Joan Gaspart, vælger Neymars ringhjørne, når spørgsmålet omhandler brasilianerens tilbagevenden til den catalanske storklub, hvor meningerne jo er delte iblandt Barca-folkene.

Men Gaspart er ikke i tvivl - Neymar er velkommen.

I et interview med mediet Cadena SER, var den tidligere præsident klar i spyttet omkring den skadede superstjerne.

- Neymar er helt formiddabel.

- Vi brød os ikke om måden han forlod klubben på, men PSG gav ham jo alt for at få ham til at skrive under, forklarede Gaspart til mediet.

- PSG tilbød ham nogle aldeles lukrative aftaler, hvor vi ikke kunne følge med længere. Det brød vi og vores fans os ikke om.

Men ifølge den inkanerede Barca-mand, har Neymar nu lært af sine fejltrin.

- Neymar vil nu tilbage til Barca. Han har fået sin lærestreg og han ved selv at det var en fejl at forlade os.

- Og skal man ikke tilgive i livet ? Skal man bære nag for evigt ? Det var en forkastelig handling af Neymar dengang, men nu er han desperat og har tilsyneladende indset hvor dumt det var, sagde den tidligere Barca-præsident

Selvom Joan Gaspart siger god for den brasilianske landsholdsstjerne, skal Neymar "straffes" økonomisk, hvis han skal retur til den spanske østkyst.

- Der skal være punkter i kontrakten, hvor man har mulighed for at straffe Neymar økonomisk for idiotiske handlinger, som det jo var for to år siden.

- Uden tvivl, han er vanvittig dygtig, men Barcas værdier og den indgroede filosofi i klubben, vægter højere end spillernes sportslige egenskaber, sagde Joan Gaspart.

- Det er også et spørgsmål om stolthed og ære. Jeg ved ikke om Neymar undskylder offentligt for sine handlinger for to år siden. Men scorer han tre mål i sin debutkamp for Barca, så vil fansene hylde ham, slog Gaspart fast.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder