Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe straf til voldelig Liverpool-fan

Nyheder - 11. juli 2019Kæmpe straf til voldelig Liverpool-fan

På dagen, hvor FC Barcelona var i den syende himmel med en 3-0-sejr over Liverpool, faldt der en mørk sky nedover en Liverpool-fan. I timerne op til kampen florerede nemlig videoer på de sociale medier hvor man ser manden skubbe en Barca-fan ned i et springvand.

Siden har politiet i Liverpool undersøgt sagen og de fandt frem til manden, som hedder Anthony Mullen. Han var her til morgen mødt op i retten for at forklare sig, men det var ikke kun for at have skubbet en Barca-fan ned i et springvand. Han var også højtråbende over for en vagt på Anfield i Liverpools sidste ligakamp.

Dermed stod han altså skoleret med sin forklaring i retten her til morgen og konklusionen blev, at han i de kommende tre år ikke må indtage stadions i England og se fodbold. Desuden må han slet ikke nærme sig Anfield på kampdage hverken inden eller efter kampe. Slutteligt må han heller ikke rejse udenbys på dage, hvor Liverpool spiller.

Anthony Mullen kunne dog glæde sig ugen efter, da Liverpool smadrede FC Barcelona med 4-0 og siden slog Tottenham i Champions League-finalen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder