Annonce


Annonce

Annonce

Eksklusivt: Neymar vil forklare sig på tv

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. juli 2019




Den brasilianske superstjerne, Neymar, har efter sigende sagt ja til at give de brasilianske seer et unikt indblik i de mere private aspekter af sit liv - på tv.

Det brasilianske tv-show, som sendes live fredag morgen, og som er døbt "Aqui na Band", forventes at omhandle de mere følsomme emner af Neymars luksuriøse liv, hvor voldtægts-beskyldningerne, Barca-situationen og Copa America vil være på dagsordenen, beretter det brasilianske medie OUL.

Interviewet vil være den første offentlige version og forklaring fra Neymar, siden modellen, Najila Trindade Mendes de Souza, offentligt beskyldte PSG-stjernen for voldtægt.

Neymar forventes derfor at give sin fulde version af den meget omdiskuterede hændelse som fandt sted for nyligt.

Derudover vil Neymar komme nærmere ind på sin Barca-drøm, som indtil videre kun er forblevet en drøm, eftersom der ingen konkret kontakt er mellem klubberne, indtil videre.

I så fald bryder den brasilianske landsholdsstjerne endelig tavsheden efter uger af spekulationer, rygter og forlydenheder som har gravet dybere og dybere i Neymars privatliv og fodboldliv.

Den brasilanske tv-kanal forventer derudover at slå seer-rekord imorgen på national tv. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eksklusivt: Neymar vil forklare sig på tv

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder