Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eksklusivt: Neymar vil forklare sig på tv

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. juli 2019Eksklusivt: Neymar vil forklare sig på tv

Den brasilianske superstjerne, Neymar, har efter sigende sagt ja til at give de brasilianske seer et unikt indblik i de mere private aspekter af sit liv - på tv.

Det brasilianske tv-show, som sendes live fredag morgen, og som er døbt "Aqui na Band", forventes at omhandle de mere følsomme emner af Neymars luksuriøse liv, hvor voldtægts-beskyldningerne, Barca-situationen og Copa America vil være på dagsordenen, beretter det brasilianske medie OUL.

Interviewet vil være den første offentlige version og forklaring fra Neymar, siden modellen, Najila Trindade Mendes de Souza, offentligt beskyldte PSG-stjernen for voldtægt.

Neymar forventes derfor at give sin fulde version af den meget omdiskuterede hændelse som fandt sted for nyligt.

Derudover vil Neymar komme nærmere ind på sin Barca-drøm, som indtil videre kun er forblevet en drøm, eftersom der ingen konkret kontakt er mellem klubberne, indtil videre.

I så fald bryder den brasilianske landsholdsstjerne endelig tavsheden efter uger af spekulationer, rygter og forlydenheder som har gravet dybere og dybere i Neymars privatliv og fodboldliv.

Den brasilanske tv-kanal forventer derudover at slå seer-rekord imorgen på national tv.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder