Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bliver Griezmann præsenteret for et tomt Camp Nou?

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 12. juli 2019


Bliver Griezmann præsenteret for et tomt Camp Nou?

I dag modtager Atletico Madrid 120 millioner euro og så er Antoine Griezmann en fri mand. FC Barcelona vil herefter bekræfte købet af franskmanden, men spørgsmålet er om en så stor spiller som Griezmann får en meget lille præsentaton.

Typisk når store stjernespillere kommer til klubben, så får de en stor præsentation med flere tusinde fans på lægterne. Man så det ved Neymar og man så 20-30.000 på lægterne ved Frenkie de Jongs præsentation.

Netos var anderedes - og netop Netos præsentation ventes Griezmann også at få. FC Barcelona er nemlig i gang med at udskifte græsset på Camp Nou og derfor begrænser det størrelsen af præsentationen.

Det må derfor formodes, at FC Barcelona præsenterer Griezmann på samme måde som man præsenterede Neto, og først den 4. august mod Arsenal i Gamper-kampen får han en hyldest fra tilhængerne.

Gamper-kampen er tradition for at byde holdet velkommen til den nye sæson. Her præsenteres spillerne én efter én og det bliver højst sandsynligt første gang, at Barca-fansene får Griezmann at se på Camp Nou.
Læs også
- Video: Griezmann udpeger sine 4 legender
- Diego Costa: Griezmanns drøm er at spille med Messi
- Griezmann brændte straffe i storsejr
- Billeder: Griezmann fik intet at arbejde med
- Historien bag Griezmanns jubelscene


Ugens mest læste

Seneste nyheder