Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bliver Griezmann præsenteret for et tomt Camp Nou?

Transfermarked - 12. juli 2019Bliver Griezmann præsenteret for et tomt Camp Nou?

I dag modtager Atletico Madrid 120 millioner euro og så er Antoine Griezmann en fri mand. FC Barcelona vil herefter bekræfte købet af franskmanden, men spørgsmålet er om en så stor spiller som Griezmann får en meget lille præsentaton.

Typisk når store stjernespillere kommer til klubben, så får de en stor præsentation med flere tusinde fans på lægterne. Man så det ved Neymar og man så 20-30.000 på lægterne ved Frenkie de Jongs præsentation.

Netos var anderedes - og netop Netos præsentation ventes Griezmann også at få. FC Barcelona er nemlig i gang med at udskifte græsset på Camp Nou og derfor begrænser det størrelsen af præsentationen.

Det må derfor formodes, at FC Barcelona præsenterer Griezmann på samme måde som man præsenterede Neto, og først den 4. august mod Arsenal i Gamper-kampen får han en hyldest fra tilhængerne.

Gamper-kampen er tradition for at byde holdet velkommen til den nye sæson. Her præsenteres spillerne én efter én og det bliver højst sandsynligt første gang, at Barca-fansene får Griezmann at se på Camp Nou.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder