Annonce


Annonce

Annonce

Atletico raser over Barcas fremgangsmetode

Transfermarked - 12. juli 2019




Efter flere måneder med historier om at Antoine Griezmann var på vej til FC Barcelona, kunne den catalanske klub i dag bekræfte, at Griezmann er købt fri og skifter til Camp Nou. Men det er bestemt ikke noget man glæder sig over i Atletico Madrid, som lige siden den første interesse har set negativt på hele situationen.

Antoine Griezmanns frikøbsklausul faldt til 120 millioner euro fra 200 den 1. juli. Og det udnyttede FC Barcelona hvorfor de 'kun' skulle betale 120 millioner euro. Men Atletico Madrid mener, at Barca skal betale 200 millioner euro, da kontakten til Griezmann og kontrakten blev forhandlet på plads inden den 1. juli.

Således melder Atletico Madrid, at Barca og Griezmann forhandlede kontrakten på plads før frikøbsklausulen faldt til 120 millioner euro og derfor føler de sig snydt for de øvrige 80 millioner euro. Griezmanns advokat var inde på La Ligas hovedkontor i dag og købe Griezmann fri og dermed er franskmanden fuldstændig ude at Atletico Madrid i dag.

Atletico Madrid forsikrer også om, at man vil kigge på det juridiske for at få styr på situationen. Klubben mener, at de er berettiget til yderligere 80 millioner euro, men Barca mener ikke at man har overtrådt nogle regler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Atletico raser over Barcas fremgangsmetode

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder