Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Min undskyldning bliver min præstation

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. juli 2019


Griezmann: Min undskyldning bliver min præstation

Der er delte meninger om Antoine Griezmann. Franskmanden udgav nemlig en dokumentarfilm sidste år, hvori FC Barcelona fik den kolde skulder fra den blonde angriber - et stunt som Griezmann dog ikke fortryder.

Den nu tidligere Atletico Madrid-stjerne foretog en drastisk u-vending i 2018, da han valgte at blive i den spanske hovedstad fremfor at skifte til Barca - en saga som den franske landsholdsstjerne valgte at udgive til spansk tv på film.

Men hvis den 28-årige stjerne er nødsaget til at undskylde overfor Barca-fansene for sidste år Barca-afvisning, så bliver det på banen, har angriberen fortalt til mediet SPORT da spørgsmålet omhandlede sidste års kontroversielle dokumentarfilm, som jo fik titlen "The Decision".

- Jeg har gjort mange dumme ting i mit liv, sagde Griezmann.

- Men jeg har aldrig fortrudt noget af det, da det jo var valg jeg foretog mig den gang. Men nu kan jeg bare slet ikke vente til at bære Barcas trøje.

- Hvis jeg er nødsaget til at undskylde for mine handlinger, så vil jeg gøre det på banen. Jeg kommer til at tale med fødderne, lovede den franske verdensmester.

Antoine Griezmann har fået tildelt trøje nummer 17 efter at have underskrevet en fem-årig aftale med catalanerne - en kontrakt som samtidig har fået tilført en frikøbsklausul svimlende på 6 mia. kr.
Læs også
- Griezmann: Vi manglede det afgørende
- Video: Griezmann kongen af Q&A
- Video: Suárez og Griezmann delte en maté
- Saul sætter spørgsmålstegn ved Griezmanns exit
- La Liga: Atletico Madrid vil blokere Griezmann


Ugens mest læste

Seneste nyheder