Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vildt rygte: Coutinho udlejes til Liverpool

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 15. juli 2019Vildt rygte: Coutinho udlejes til Liverpool

Flere medier, herunder den italienske avis, Calciomercato, beretter at Barcas stjerne, Philippe Coutinho, angiveligt har takket ja til et sensationelt skifte tilbage til England og Liverpool - i en låneaftale.

Vilde rygter - som så ofte har holdt stik alligevel.

Nu melder flere medier ihvertfald at catalanernes landsholdsstjerne, Coutinho, som jo er blevet kædet sammen med adskillige europæiske storklubber, skifter tilbage til Liverpool og Jurgen Klopp på en 2-årig låneaftale.

Samtidig er der indført en købsoption i låneaftalen, som betyder at Liverpool kan købe den tidligere Inter-stjerne tilbage for 700 mio. kr.

Coutinhos agent, Kia Joorabchian, har tidligere udtalt følgende om Liverpool.

- Liverpool ligger dybt i hjertet hos Coutinho. Han er stor fan af holdet.

- Coutinho holder altid med Liverpool i Premier League og håbede på at de vandt ligaen i sidste sæson. Derfor er det svært at vælge andre klubber, hvis han skulle forlade Barcelona, sagde agenten for nyligt.

Indtil videre har Liverpool ikke haft de helt store sedler fremme denne sommer, for at lokke spillere til klubben. Derfor ville det ikke være usandsynligt, men dog chokerende, hvis Champions League-mestrene henter en velkendt og stor stjerne tilbage til Merseyside.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder