Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Johan Cruyff stadion klar til indvigelse

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. juli 2019




FC Barcelonas ledelse mødtes mandag, hvor de fandt frem til en indvielses-dato for deres nyeste stadion og træningsanlæg, Johan Cruyff Stadium - som åbner den 27 august, melder mediet SPORT.

Anlægget er den første af sin slags i Barca og vil blive indviet klokken 19:00 den 27 august, hvor man efter sigende vil hylde Joyan Cruyff ved at afholde en træningskamp mellem FC Barcelonas og Ajax Amsterdams respektive U19-hold.

Samtidig har Barca også annonceret at TV-kanalen, Barca TV, på selvsamme dato, vil blive genlanceret som en HD-kanal knap 20 år efter sin første lancering.

FC Barcelonas ledelse vil, den 27 august, ligeledes hylde Barca Foundations 25 års fødselsdag, som er institutionen bag klubben, og som har til hensigt at fremme Barcelonas sunde og stærke værdier, så de helt unge talenter også får glæde af visionen.

Johan Cruyff er en legende og en ikonisk skikkelse i FC Barcelona, eftersom hollænderen gjorde et fantastisk indtryk, både som spiller og træner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Johan Cruyff stadion klar til indvigelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder