Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

FIFA 20: Messi mister stor konkurrent

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. juli 2019FIFA 20: Messi mister stor konkurrent

Verdens førende fodboldspil, når det kommer til spillekonsoller, er FIFA-serien - et spil som har underholdt klodens fodboldinteresserede i flere årtier efterhånden.

En stor ændring til FIFA-genren er netop blevet bekræftet - FIFA 20 har nemlig mistet rettighederne til Juventus, deres stadion og dermed også til Cristiano Ronaldo, som ikke vil være at finde i årets FIFA-udgave, ifølge mediet Real Sport 101.

Skuffelsen er stor hos spil-giganten, EA Sports, efter at FIFA-mastodonten har mistet rettighederne til deres evige rivaler fra Konami og PES 2020 - sidstnævnte som jo også udkommer med deres version i år.

Tidligere på måneden meddelte EA Sports japanske konkurrent, Konami, at man havde indgået et samarbejde med Bayern Munchen og Manchester United, selvom rettigheder ikke blev gjort eksklusive.

Derimod har japanerne fået overbevist de italienske mestre fra Juventus om at skifte spor indenfor spil-industrien, og dermed indgå et eksklusivt samarbejde med Konami, som jo betyder at den ikoniske rivalisering mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo ikke vil være at finde i årets udgave af FIFA-genren.

PES 2020 demoen kan hentes den 20 juli til de respektive spillekonsoller, hvor Juventus og Ronaldo vil figurere med de helt rigtige navne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder