Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca fører i kampen om Junior Firpo

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 17. juli 2019Barca fører i kampen om Junior Firpo

FC Barcelona er slet ikke færdig på transfermarkedet endnu. Selvom budgettet er stramt, så har de spillere i overskud, som de vil bruge til at forhandle prisen ned på potentielle nye spillere. En af disse spillere er Junior Firpo - venstreback - fra Real Betis.

Firpo har været i søgelyset hos flere europæiske topklubber, men det menes at han ikke vil skifte før Barca enten henter ham eller er helt ude af billedet. Lige nu er catalanerne meget interesseret og de har ifølge Marca indledt jagten på ham.

I går kunne man læse, at FC Barcelona har købt Marc Cucurella tilbage fra Eibar for 4 millioner euro. Netop Cucurella kan indgå i en handel med Betis - det tvivles dog på, om der er tale om et bytte. Real Betis kræver nemlig 50 millioner euro for Firpo, men Barca ønsker at nedsætte prisen ved at kaste Cucurella med i posen til Andalusien.

FC Barcelona hentede Lucas Digne tidligere, men han formåede ikke at bryde igennem og Barca sendte ham videre til Everton, hvor han nyder stor succes. Derudover menes Cucurella ikke at besidde alle egenskaber som trænerstaben ønsker for en backup til Jordi Alba, der uden tvivl er første prioritet.
Læs også
- Arturo Vidal ser ud til at blive i Barca
- Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi
- Journalist: Pochettino skulle overveje Barca
- Barca leder efter en erstatning for Suarez
- Nu har Barca kun tre midterforsvarer


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder