Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. juli 2019


Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen

I et interview med mediet Goal, har Neymar kaldt Lionel Messi for "den bedste spiller i verden". Brasilianeren husker tilbage på en helt speciel tid i Barcelona, hvor venskabet med Messi var udslagsgivende for det super-angreb som catalanerne mønstrede i sin tid.

Den 27-årige PSG-stjerne vil genforenes med sin ven Lionel Messi i FC Barcelona, har han forklaret utallige gange til flere medier, men også til ledelsen i Paris Saint-Germain, hvor den utilpassede superstjerne er på kontrakt.

Neymar var da også hurtig til at kaste om sig med rosende gloser, da han deltog i et kommercielt arrangement for nyligt.

- Personligt synes jeg Messi er den bedste i verden. Jeg har endnu ikke set eller oplevet en bedre spiller end ham, sagde Neymar.

- Vi var frygtindgydende sammen i Barca-angrebet. Det var en stor ære for mig at spille sammen med Messi.

- Oveni det er Leo jo en tæt ven, slog den driblestærke brasilianer fast.

I Barcelona nåede Neymar at vinde to liga-titler, tre gange Copa del Rey og et Champions League-trofæ i løbet af sine fire år i klubben i perioden 2013 til 2017.

Han var den afgørende faktor i den vanvittige 6-1 sejr over PSG i Champions League, hvor Sergi Roberto fik både Camp Nou og store dele af Catalonien til at bryde ud i jubel, da Neymars super-aflevering blev omdannet til en scoring dybt inde i overtiden.
Læs også
- Medie: Neymar kræver 1,3 milliarder kr. i løn
- Neymar presser Barca til højere bud
- Neymars PSG-kollega: Han har valgt Barca
- Spiller Neymar for PSG på søndag?
- Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke


Ugens mest læste

Seneste nyheder