Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymars far skal mødes med Juventus

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. juli 2019Medie: Neymars far skal mødes med Juventus

Neymar har gjort det klart over for Paris Saint-Germain, at han vil væk fra den franske klub. Det har han gjort klart gennem sin far, som også er hans agent, og senest blev beskeden også videregivet personligt, da Neymar dukkede op til træning i PSG.

Længe har det stået klar, at FC Barcelona er klar til at hente Neymar tilbage og at Neymar selv ønsker at skifte tilbage til FC Barcelona, men nu begynder Juventus at dukke op i billedet - uden at der dog er forhandlinger i gang.

Det menes, at Juventus holdes inde i bunken af muligheder såfremt FC Barcelona og PSG ikke kan enes. Som bekendt har FC Barcelona ikke alverdens penge, og derfor forsøger de at sende 1-2 spillere + omkring 40 millioner euro afsted til PSG for at få fingrene i Neymar.

RAC1 skriver, at Neymars far har et planlagt møde med Juventus' ledelse. Her er der udelukkende tale om et informativt møde, hvor Juventus vil have status på Neymars situation og hvor Neymar Senior vil høre mere om Juventus' mulige interesse i Neymar.

Hvad enten det bliver, så er Neymar-sagen langt fra slut. Barca kæmper ihærdigt for at få fingrene i Neymar, men der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed før det lykkedes - for slet ikke at tale om den løn, han kommer til at kræve.

Under alle omstændigheder bliver det spændende at følge Neymars næste skridt: Han fik ikke opfyldt sine drømme i PSG og har nærmest været nede på knæ for at bede FC Barcelona om at hente ham tilbage - men prisen på transferen kan være afgørende. PSG har sin stædighed og har allerede afvist FC Barcelona mindst én gang.
Læs også
- Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer
- Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer
- Neymar: Jeg ville ikke såre nogen
- Spansk medie: Neymar har sagsøgt Barca igen
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar


Spar 50%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder